een gegeven paard…

Hoe makkelijk is het…je moet een cadeau hebben voor een lieve vriendin of de nieuwe buren waar je bent uitgenodigd. Iets lekkers meenemen altijd goed toch? Je komt aan met bonbons, een fles wijn of gezellige macarons van de banketbakker. Of doe eens gek, een hele taart of een doos met petit fourtjes. You name it. Voor mijn maagverkleining deed ik dit ook zonder erbij na te denken. Ook was ik zelf altijd blij om chocolade of iets anders eetbaars te ontvangen. Wat heet, ik kon niet wachten om aan te vallen.

Don’t be a feeder
Nu ik zelf een maagverkleining heb ligt het inmiddels anders. Met het verrassen van mensen zonder maagverkleining, waarvan ik weet dat ze niet aan het lijnen zijn én houden van chocolade of wijn, neem ik graag nog iets uit die categorie mee. Wel koop ik dan liever één reep (pure) chocolade van een goede kwaliteit dan een hele doos goedkopen zeebanket-meuk. Maar mensen met verkleinde maag geef ik niet automatisch meer iets uit de ongezond-categorie. Je weet namelijk niet of ze nog wel chocolade eten of dat ze het lastig vinden om bijvoorbeeld die doos bonbons gewoon te horen roepen vanuit het keukenkastje. Of ze geven die fles wijn gelijk weg omdat ze geen alcohol meer drinken. Ik krijg zelf inmiddels ook liever non-food kadootjes of healthy food-kadootjes.

Veel mensen kun je blij maken met een goede fles olijfolie, een bos bloemen of een fijn tijdschrift. Maar wat dan te kopen voor bijvoorbeeld die vriendin die binnenkort haar maagverkleining krijgt of voor de buikwandcorrectie op tafel mag gaan liggen. Waarmee kun je haar een hart onder de riem steken?

Rock steady
Laatst was ik op een lezing waarbij iedereen een mooie steen kreeg. De stenen hadden volgens de geefster allemaal een andere betekenis. De ene steen stond voor zelfvertrouwen en de andere steen bijvoorbeeld voor kracht. De stenen worden verkocht via www.rockyourworld.nl. Volgens de website leveren de stenen een positieve bijdrage aan je gezondheid. Ik weet niet helemaal wat ik daarvan vind, maar wél is een speciaal uitgekozen steen een mooi en lief kadootje. De steen kan ook nog eens mee naar het ziekenhuis. Wanneer je een steen koopt komt deze in een mooi zwart tasje met kaartje. Ook vind je in de webshop van rock your world lekkere spraytjes met kalmerende werking en andere kadootjes. Aanrader! (non sponsored post)

-Gerelateerde berichten-

De hardnekkige dieetmindset

Na je maagverkleining hoef je niet meer te lijnen, in ieder geval niet als je onder lijnen de diëten verstaat die in deze tijd van het jaar … Lees meer

Lees verder >
Sporten na maagverkleining | Renteam Maison Kiwi

Sport en ik; nog geen gelukkige combinatie

Ik weet het, echt, je hoeft mij niets te vertellen over het belang van sport. Want sport is goed voor ons, op zoveel verschillende manieren. … Lees meer

Lees verder >

Antwoorden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*