Hi there!

 

Wat leuk dat je op dit platform terecht bent gekomen! Dit platform is opgericht door mij, Bibian. Inmiddels al 44 jaar. Woonachtig in het mooie Den Haag. Moeder van een zoon en getrouwd met de leukste natuurlijk. Sinds 2015 ben ik in het bezit van een verkleinde maag. Het leven sinds mijn gastric bypassoperatie is in veel opzichten mooier en fijner. Het gewichtsverlies heeft me het lef gegeven achter dromen aan te jagen, zoals het bouwen van dit online platform. En het schrijven van een boek dat in september 2018 door Karakter Uitgevers op de markt is gebracht (‘Een maagverkleining, en dan?’). Oh ja, en ook het invulboek ‘Dagboek van mijn maagverkleiningstraject’ heb ik ontwikkeld, zodat jij jouw eigen weg naar een gezonder gewicht kan vastleggen.

 

Maar natuurlijk, het leven met verkleinde maag is niet altijd maar rozengeur en maneschijn. Ik hoop deze beide kanten van het leven met verkleinde maag op deze site te belichten. Jou te informeren maar bovenal te inspireren. Om gezond te leven met verkleinde maag. Op jouw manier.

You be you!