Put a ring on it

Kennen jullie dat? Door het gewichtsverlies slobberen niet alleen je oude kledingstukken om je lijf heen, maar zijn ook je ringen te groot geworden. Ik lijk al meer dan een jaar een ongetrouwde vrouw omdat mijn trouwring veel te groot is geworden. Zelfs voor mijn middelvinger. Mijn man zou er bijna wat van gaan denken, maar ik wil 'm echt dolgraag weer gaan dragen. Want hij is prachtig, witgoud, wat diamantjes... Mooi vooral in combinatie met mijn verlovingsring die...je raadt het al ook te groot is.

 

Nu kreeg ik laatst voor mijn verjaardag een mooie antieken ring van mijn moeder. Nog gedragen door de moeder van mijn oma. Ik heb nooit zoveel met erfstukken, maar deze ring vind ik bijzonder. Maar blijkbaar had overgrootoma best knakworstvingers want ook deze ring is te groot. Zo langzamerhand vind ik al dat moois dat maar in de lade ligt te glimmen erg zonde.

 

Laat kleiner maken dan, hoe moeilijk is het? Ja, eens. Maar het raakt een altijd aanwezige angst. Wat als ik die ringen kleiner laat maken, dat zelfs neer zou komen op het verwijderen van een diamantje (auww) en ik dan weer aankom? Shock en horror, dat zou heel goed kunnen. De meesten van ons komen op termijn weer (wat) aan. En volgens mij is het groter maken niet zo eenvoudig als kleiner maken. Ai, dilemma zeg.

-Gerelateerde berichten-

De hardnekkige dieetmindset

Na je maagverkleining hoef je niet meer te lijnen, in ieder geval niet als je onder lijnen de diëten verstaat die in deze tijd van het jaar … Lees meer

Lees verder >
Sporten na maagverkleining | Renteam Maison Kiwi

Sport en ik; nog geen gelukkige combinatie

Ik weet het, echt, je hoeft mij niets te vertellen over het belang van sport. Want sport is goed voor ons, op zoveel verschillende manieren. … Lees meer

Lees verder >