Winactie huidverzorgende producten van drs. Leenarts

Je huid na je maagverkleining en superfijne winactie!

Een maagverkleining heeft ook zo z’n effect op onze huid. Dat zien we niet zo aankomen, maar je huid kan tijdelijk behoorlijk droog worden. En dit jeukt! Niet fijn. Gelukkig is dit vaak een probleem dat vanzelf minder wordt. Vervelender is het wanneer je last krijgt van smetplekken. Dit zijn rode, geïrriteerde plekken in lichaamsplooien.  Dit komt vaak voor bij lotgenoten die last hebben van veel huidoverschot. Dit kan een hardnekkig probleem zijn.

Wondermiddeltjes die in één klap alle huidproblemen wegnemen, bestaan helaas niet. Maar door het inachtnemen van de tips die drs. Leenarts in mijn boek 'Een maagverkleining, en dan? geeft en je huid goed te verzorgen met geschikte producten help je je huid in conditie te blijven na de maagverkleining. Ook is het sowieso fijn om goed voor jezelf te zorgen en je elke dag even in te smeren is onderdeel van die belangrijke self care. En het volgende klinkt misschien wat zweverig, maar tijdens de snelle afvalfase is het soms lastig om je lichaam en geest als één te zien. Je herkent je lichaam mogelijk even niet, het verandert zo snel. Door je huid te verzorgen blijft je meer in touch met je lichaam.

Ik kreeg van drs. Leenarts een set producten uit haar eigen lijn. Wat fijn! Ik wil niet te inhalig zijn, dus ik ga twee producten weggeven aan één van jullie, lieve lotjes. Het gaat om de verzorgende Bodycrème en de Barrière crème. Het laatste product is ook zeer geschikt voor de behandeling van smetplekken.

Omdat ik zelf last heb van een droge huid, vooral als het weer kouder wordt en de centrale verwarming weer aangaat, én ik heel graag in bad ga, heb ik de afgelopen weken de bad & doucheolie uitgeprobeerd. Elke dag weer. De combinatie van elke dag douchen en dan ook nog eens zo’n vier keer in de week in een (zeer) heet bad doet mijn huid weinig goeds. Mijn huid voelt droog en trekkerig aan.

Hoe beviel het product na zo’n anderhalve week gebruiken? Erg fijn, moet ik zeggen. Vroeger dacht ik dat een product duur moest zijn, uit de categorie Clarins, Chanel e.d. om goed te zijn. Maar die dure producten zijn echt niet beter dan de wat betaalbaardere varianten. Ook viel ik altijd voor een lekker ruikend product, maar inmiddels heb ik geleerd dat kleur- en geurstoffen de huid extra kunnen irriteren. De bad&doucheolie van drs. Leenarts bevat geen irriterende stoffen. De olie is zuinig in gebruik, een klein scheutje in je bad is al genoeg. De olie ruikt niet en dat is wel even omschakelen als je geparfumeerde spullen gewend bent. Ik kom met een aanzienlijk minder trekkerige huid het bad uit. De olie in combinatie met net wat minder lang badderen en de temperatuur terugdraaien van boiling hot naar flink warm zorgt ervoor dat mijn huid minder droog is en prettiger aanvoelt.

De bad&doucheolie van Drs. Leenarts is zeep- en parfumvrij en geschikt voor de meest gevoelige huid. Ook kun je de olie zonder problemen gebruiken voor je (kleine) kinderen. De prijs is ook zeer redelijk, € 14,95 voor 200 milliliter. Een aanrader dus!

Win!
En die winactie dan, hoor ik je denken. Nou, daar komt íe. Wil je kans maken op de twee fijne producten van drs. Leenarts?
- Like de Facebookpagina van zowel drs. Leenarts (@drleenarts) als mijn Facebookpagina (@gezondlevenmetverkleindemaag).
- Laat op de site of onder  de Facebookpost een reactie achter waarom je graag deze producten zou willen winnen.

Ik zal de gelukkige winnaar of winnares op 30 oktober a.s. bekend maken.

De producten zijn onder meer aan te schaffen via www.drleenarts.com, bol.com en te koop bij een aantal drogisterijketens (zoals de Etos).

-Gerelateerde berichten-

quarantaine

En dan vertraagt de wereld. Gedwongen door het Coronavirus. De consequenties van het woekerende virus zijn vergaand. De quarantaine en de ma … Lees meer

Lees verder >

Hebben wij meer kans op besmetting met het Coronavirus

Ik lees op verschillende Facebookgroepen voor mensen met een verkleinde maag bezorgde berichten. Van mensen die zich afvragen of ze meer kan … Lees meer

Lees verder >

4 reacties op "Winactie huidverzorgende producten van drs. Leenarts"

  1. Goedemorgen. Ik heb last van droge huid gekregen na mijn sleeve operatie. Zou de producten graag willen winnen!

  2. Ik heb sinds mijn sleeve heel erg last van jeuk op mijn rug en benen. Ik heb al veel geprobeerd en zou het erg leuk vinden dit te mogen winnen….wie weet is het mijn winnaar ?

  3. Dr. Leenarts producten gebruik ik voor onze zoon en ik kan voor hem al niet meer zonder. Ook de zonnebrandcrème van dr. Leenarts is hier een hit. Nu ik in verwachting ben van de 2e (ons 2e wonder dankzij de gbp), is mijn huid nog droger dan normaal (en straks wellicht weer wat uitgerekte….) Ik wist niet dat er ook “volwassen” producten waren, ik zou het heel graag willen.

    1. Lieve Cindy, jij hebt de producten gewonnen! Als je mij een mailtje stuurt op bibian@maisonkiwi.com met je adresgegevens komen de producten snel naar je toe. En gefeliciteerd met je zwangerschap!

Antwoorden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*