winactie

Vandaag mocht ik Marie Josee van Bariatriegroep Nederland helpen in haar standje bij de open dag van de Nederlandse Obesitas Kliniek West. Nou ja, helpen, ik heb vooral veel van de heerlijke hapjes gegeten die ze had gemaakt. Veel mensen gingen met haar kookboek op zak naar huis. Happy cooking, people!

Het was heel erg leuk om zoveel lotgenoten te kunnen spreken. Sommigen nog aan het twijfelen over hun beslissing, anderen in afwachting van een operatiedatum of al geopereerd. De gevoelens en twijfels waarover ze spraken waren erg herkenbaar. Goed dat er dit soort dagen worden georganiseerd!

Maarrr...ik had een kleine winactie op touw gezet. En hierbij de bekendmaking van de gelukkige winnares.... Bianca van Miert. Gefeliciteerd! Net als Oprah zeg ik dan 'and you get a book!'. Stuur je me een berichtje via Bibian@maisonkiwi.com Bianca, dan zorg ik dat je snel een boek in huis hebt.

-Gerelateerde berichten-

Leven na een maagverkleining of bariatrische operatie | Maison Kiwi

Shoppen na maagverkleining

Eén van de voordelen van afvallen is toch wel dat het veel makkelijker wordt om te slagen in de doorsnee winkelstraat. Dat je niet meer bent … Lees meer

Lees verder >

Slaap is belangrijk!

Hoe zit het met jou? Slaap je goed? Haal jij minimaal zeven uur per nacht aan slaap en spring je fluitend uit bed als de wekker gaat? Klaar … Lees meer

Lees verder >

Antwoorden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*